nieuws
20:08
Marokko heeft vorige week in het Saoedische Jeddah een statuut ondertekend om officieel toe te treden tot de Islamitische Organisatie voor Voedselzekerheid (IOFS).
19:42
De nieuwe wetsvoorstellen zijn bedoeld om buitenlandse Marokkanen (MRE) volledig en actief deel te laten namen aan de verkiezingen in Marokko
19:33
Het Witte Huis sluit niet uit dat de VS de Saoedische kroonprins Mohammed bin Salman ooit zullen straffen voor de moord op de Saoedische journalist Jamal Khashoggi.
19:19
De minister van Onderwijs Saaid Amzazi was zondag aanwezig bij de inhuldiging van het nieuwe opleidingsinstituut
19:05
Duizenden Marokkanen met een Spaanse nationaliteit dreigen deze te verliezen als gevolg van de recente ontmanteling van een mensenhandel-netwerk.
18:42
Burgemeesters in het Veiligheidsberaad temperen de roep om versoepelingen. De besmettingscijfers moeten eerst gaan dalen.
18:34
Jongeren uit Amsterdam tussen de 16 en 24 jaar oud die tijdens de coronacrisis worstelen met problemen thuis, op het werk of op financieel gebied, kunnen vanaf maandag terecht op het online platform Young Originals.
18:30
Het voornemen van Marokko om de teelt, export en verkoop van cannabis voor medische doeleinden te legaliseren is met veel kritiek belicht door Algerijnse staatsmedia
18:10
Marokko heeft besloten om vanaf dinsdag 2 maart vluchten van en naar België en Italië op te schorten
17:57
De rechtbank in Tetouan heeft een man veroordeeld tot een gevangenisstraf van acht jaar wegens het verkrachten van een man met een verstandelijke beperking
17:43
Mauritanië heeft geen toestemming gegeven voor de bijeenkomst van Polisario-separatisten die gepland stond in Bir Oumgrin
17:26
De winstgroei van PostNL in 2020 is grotendeels over de rug van zelfstandige pakketbezorgers behaald.
17:09
Nicolas Sarkozy is als eerste Franse ex-president in de moderne geschiedenis tot een celstraf veroordeeld wegens corruptie.
16:59
Vanuit het oogpunt van de ziekenhuizen is er momenteel geen ruimte voor verdere versoepeling van coronamaatregelen, zegt voorzitter Ernst Kuipers van het Landelijk Netwerk Acute Zorg (LNAZ).
16:55
Gedupeerden van de toeslagenaffaire krijgen kosteloze rechtsbijstand van een advocaat.
16:33
De EU-landen moeten hun inentingscampagne tegen het coronavirus opvoeren, dringt de Europese Commissie aan.
13:36
De president van Ghana is als eerste persoon publiekelijk ingeënt met een vaccin dat gratis is verstrekt via Covax, een internationaal programma dat ook ontwikkelingslanden toegang geeft tot vaccins.
12:01
De politie heeft afgelopen week 6966 boetes uitgeschreven voor het niet naleven van de avondklok.
11:29
De Europese Commissie komt nog deze maand met een plan voor een Europees bewijs waarmee de drager kan aantonen dat hij is ingeënt tegen het coronavirus.
11:21
hauffeurs van Uber mogen niet langer bestellingen voor ritten accepteren met hun smartphone.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi