buitenland
20:24
Marokko heeft VN-secretaris-generaal Antonio Guterres en lidstaten van de VN-Veiligheidsraad een brief gestuurd om de anti-Marokko sentimenten van Algerije en het Polisario-front te ontkrachten.
20:08
Marokko heeft vorige week in het Saoedische Jeddah een statuut ondertekend om officieel toe te treden tot de Islamitische Organisatie voor Voedselzekerheid (IOFS).
19:42
De nieuwe wetsvoorstellen zijn bedoeld om buitenlandse Marokkanen (MRE) volledig en actief deel te laten namen aan de verkiezingen in Marokko
19:33
Het Witte Huis sluit niet uit dat de VS de Saoedische kroonprins Mohammed bin Salman ooit zullen straffen voor de moord op de Saoedische journalist Jamal Khashoggi.
19:19
De minister van Onderwijs Saaid Amzazi was zondag aanwezig bij de inhuldiging van het nieuwe opleidingsinstituut
19:05
Duizenden Marokkanen met een Spaanse nationaliteit dreigen deze te verliezen als gevolg van de recente ontmanteling van een mensenhandel-netwerk.
18:30
Het voornemen van Marokko om de teelt, export en verkoop van cannabis voor medische doeleinden te legaliseren is met veel kritiek belicht door Algerijnse staatsmedia
18:10
Marokko heeft besloten om vanaf dinsdag 2 maart vluchten van en naar België en Italië op te schorten
17:57
De rechtbank in Tetouan heeft een man veroordeeld tot een gevangenisstraf van acht jaar wegens het verkrachten van een man met een verstandelijke beperking
17:43
Mauritanië heeft geen toestemming gegeven voor de bijeenkomst van Polisario-separatisten die gepland stond in Bir Oumgrin
17:09
Nicolas Sarkozy is als eerste Franse ex-president in de moderne geschiedenis tot een celstraf veroordeeld wegens corruptie.
16:33
De EU-landen moeten hun inentingscampagne tegen het coronavirus opvoeren, dringt de Europese Commissie aan.
13:36
De president van Ghana is als eerste persoon publiekelijk ingeënt met een vaccin dat gratis is verstrekt via Covax, een internationaal programma dat ook ontwikkelingslanden toegang geeft tot vaccins.
11:21
hauffeurs van Uber mogen niet langer bestellingen voor ritten accepteren met hun smartphone.
10:14
De Israëlische premier Benjamin Netanyahu houdt Iran verantwoordelijk voor een explosie bij een Israëlisch schip.
01:53
De voormalige Amerikaanse president Donald Trump heeft zondag tijdens een toespraak gezinspeeld op een nieuwe deelname aan de presidentsverkiezingen.
00:12
De Verenigde Staten zijn teleurgesteld door de weigering van Iran informeel te komen praten over de mogelijke revival van het nucleaire akkoord uit 2015.
28 feb 21:07
Het Marokkaanse Ministerie van Volksgezondheid meldde vandaag 8 nieuwe coronadoden.
28 feb 15:15
Veiligheidstroepen hebben op meerdere plaatsen in Myanmar het vuur geopend op demonstrerende burgers.
27 feb 22:09
President Joe Biden zal maandag een mededeling doen over Saoedi-Arabië, nadat de Amerikaanse geheime dienst in een rapport concludeerde dat de Saoedische kroonprins Mohammed bin Salman de moord op journalist Jamal Khashoggi steunde.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi