algemeen
10 apr 16:24
Tussen vrijdagochtend en zaterdagochtend zijn 7725 nieuwe coronagevallen geregistreerd.
10 apr 12:12
De Tweede Kamer wil opheldering over de werkwijze van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV).
10 apr 10:09
Voor de circa 1 miljoen moslims in Nederland begint komende week de vastenmaand ramadan. Het is alweer de tweede ramadan in tijden van corona.
10 apr 8:01
Minister Hugo de Jonge wil de verwachtingen temperen over mogelijke versoepelingen van de coronamaatregelen.
9 apr 19:01
Het coronavirus verspreidt zich weer iets minder snel onder de Nederlandse bevolking.
9 apr 16:47
Er is "momenteel geen duidelijk oorzakelijk verband" tussen bloedklachten, waarvan één met dodelijke afloop, en het coronavaccin van Janssen.
9 apr 16:37
Gesteggel en stekeligheden over en weer kenmerkten de derde dag van de inhoudelijke behandeling van het omvangrijke liquidatieproces Marengo.
9 apr 14:02
Iemand die het coronavaccin van het Nederlandse bedrijf Janssen heeft gekregen, kreeg daarna last van dezelfde bloedklachten als bij het vaccin van AstraZeneca.
9 apr 8:01
Er lijkt in de samenleving een breed draagvlak te zijn voor een coronapaspoort: 7 op de 10 mensen zien het zitten om er toegang mee te krijgen tot evenementen, culturele locaties, werk en onderwijs.
9 apr 4:59
Het is vrijdag de beurt aan de vermeende topcrimineel Ridouan Taghi en zijn advocaat om kroongetuige Nabil B. te ondervragen.
8 apr 21:45
Staatssecretaris Alexandra van Buffelen (Toeslagen) heeft excuses aangeboden aan oud-ambtenaar van de Belastingdienst Pierre Niessen.
8 apr 21:10
DENK en Nida in de Rotterdamse gemeenteraad hebben donderdag een motie van afkeuring ingediend tegen burgemeester Ahmed Aboutaleb en de Rotterdamse politiechef Fred Westerbeke.
8 apr 20:49
Mensen onder de 60 jaar worden voorlopig niet meer met het coronavaccin van AstraZeneca ingeënt.
8 apr 17:07
Later deze maand kunnen mogelijk niet alleen de terrassen weer open, maar zullen mensen onder bepaalde voorwaarden ook weer bij cafés of restaurants naar binnen mogen.
8 apr 16:03
De Amsterdamse burgemeester Femke Halsema heeft er bij staatssecretaris Ankie Broekers-Knol (Veiligheid en Justitie) op aangedrongen twee zusjes niet uit te zetten naar Marokko.
8 apr 15:56
Tussen woensdag- en donderdagochtend zijn 7833 positieve coronatesten geregistreerd. Dat is het hoogste aantal sinds vorige week donderdag.
8 apr 13:45
Mensen die zich houden aan het advies om 1,5 meter afstand tot anderen te houden, lopen inderdaad minder kans om het coronavirus op te lopen
8 apr 13:09
Er zijn tot donderdag rond het middaguur ruim 10.000 afspraken gemaakt voor de sneltests die toegang verlenen tot de Keukenhof en ruim twintig monumenten die vrijdag tot en met zondag de deuren openen.
8 apr 11:52
Arts-microbioloog en OMT-lid Marc Bonten is huiverig voor de versoepelingen die het kabinet volgens Haagse bronnen in petto heeft voor over twee weken.
7 apr 22:34
De Brits-Zweedse farmaceut AstraZeneca past de bijsluiter voor het vaccin tegen het coronavirus aan vanwege de zeldzame, maar gevaarlijke bijwerkingen die kunnen optreden na een prik.
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi